Karton Dondurma Kaseleri Neden Tercih Edilmelidir?

Dondurma, süt, şeker ve meyve parçaları, kakao gibi tatlandırıcı çeşitli malzemelerden üretilen, soğuk tüketilen bir tür sütlü tatlıdır. Özellikle yaz aylarında severek ve sıklıkla tüketilen dondurma cafe, restoran, büfe vb. mekanlarda da doğrudan tabaklarda yani ambalajsız olarak tüketicisine ikram edilebilmektedir.

Hazır paket ambalaj teknolojisinin gelişmesi ve paket servis hizmetlerinin yaygınlaşmasıyla karton dondurma kaseleri dondurma servislerinde kullanılmaya başlanmıştır. Baskılı veya baskısız olarak dondurma servisi yapan firmalar tarafından kullanılan karton dondurma kaseleri farklı boylarda seçenekleri ile müşteriye istediği ölçüde dondurma servis edilmesine olanak sağlamaktadır.

Karton dondurma kaseleri, dondurmanın sıcak havalarda hızla erime özelliği nedeniyle kalın duvarlı olarak üretilmektedir. Böylece dondurma dış ortamın ısısından mümkün oldukça az etkilenmekte ve daha yavaş erimektedir. Ayrıca tek porsiyonluk ölçüleri ile hareket halinde de tüketicisinin dondurmasını tüketmesine olanak sağlamaktadır.

Tek porsiyonluk dondurma kaplarının yanı sıra kiloluk dondurma kaseleri de bulunmaktadır. Karton dondurma kaselerinin firma açısından tercih edilmesinin sebeplerini şöyle sıralayabiliriz:

Müşterilerin hareket halinde dondurmalarını tüketimini sağlamaktadır. Böylece müşteri sirkülasyonunun hızlanmasına katkı sağlar.

Dondurma kaselerine marka ve logo baskısı yapılabilmektedir. Böylece firma logosu/markası müşteri dondurmayı tükettiği sürece müşteri ile birlikte gezmektedir. Bu özellik marka bilinirliği açısından son derece önemlidir.

Karton dondurma kaseleri renk renk üretilmektedir. Böylece rengarenk kaselerin dondurmayla uyumlu olarak kullanılması sunumda müşterinin ilgisini çekebilmektedir.

Son olarak, maliyeti oldukça düşük olan kullan at karton dondurma kaseleri bu açıdan yoğun olarak dondurma satışı yapan veya yapmak isteyen firmalar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Karton dondurma kasesi ve diğer paket servis ambalajları hakkında detaylı bilgi almak ve ürünleri incelemek için kahyaogluplastik.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Karton Dondurma Kaseleri Neden Tercih Edilmelidir?