Double Wall Bardak Kullanım Alanları Nedir?

Yaşam temposunun arttığı günümüzde pek çok sektörde olduğu gibi yiyecek ve içecek sektöründe de bir takım değişiklikler olmaktadır. Söz konusu bu değişikliklerden belki de en önemlilerinden birisi take a way yaygın kullanımla paket servis hizmetidir. Son zamanlarda hemen hemen tüm cafe ve restoran müşterilerine paket servis hizmeti vermektedir. Özellikle de tüm dünyayı etkisi haline alan Covid-19 salgını ile paket servis hizmeti daha da önemli hale geldiği söylenebilir.

Take away içecek ve gıda servisi sadece cafe ve restoranlarda yapılmamakta AVM’lerde ve cadde ve sokaklarda açılan küçük büfelerde de yapılabilmektedir. Özellikle içecek tüketiminde basitce al ve gezdikce tüket mantığına dayanan take away içecek servisi büyük ölçüde zaman tasarrufu sağlamaktadır. Gezerken tüket mantığı gereği kullan at bardakların kullanıldığı  take away sisteminde kullan at bardak ambalajlarından yararlanılmaktadır. Çeşitli türde ve özellikte üzerilen ve kullanıcı firmalara iletilen kullan at bardaklar karton veya plastik malzemelerden üretilmektedir. Söz konusu olan kullan at bardaklardan birisi de double wall bardaklardır. Türkçesi çift duvarlı bardak olan double wall bardaklar, özellikle kahve, çay, salep gibi sıcak içecek servisinde sıklıkla tercih edilmektedir. Cift duvar özelliği ile diğer bardak çeşitlerine göre daha kalın ve dayanıklı olan double wall bardaklar, içeceğin kendi sıcaklığını muhafaza etmesine ve dışarı çıkmamasına yardımcı olmaktadır. Böylece hem içecek tüketim esnasında kolayca soğumamakta hem de tüketici rahatlıkla içeceği tüketebilmektedir.

Double wall bardaklar sadece sıcak içecek tüketiminde kullanılmamaktadır. Aynı zamanda soğuk içecek servisinde de tercih edilebilmektedir. Buradaki kullanım amacı ise bardak içindeki soğukluğun kolayca kaybolmasının engellenmesidir. İzmir’de kullan at gıda ambalajları alanında uzun yıllardır faaliyet gösteren Kahyaoğlu Plastik, farklı double wall bardak seçenekleriyle müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir. Double wall bardak ve diğer kullan at gıda ambalajları hakkında detaylı bilgi almak için kahyaogluplastik.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Double Wall Bardak Kullanım Alanları Nedir?,