Kahyaoğlu Plastik Ambalaj Çözümleri: Soğuk Karton Bardaklar

Frozen bardaklar daha yaygın kullanımıyla soğuk karton bardaklar, hızlı gıda tüketiminin ve kullan at ambalaj kullanımının yaygınlaştığı günümüzde soğuk içeceklerin sunumunda sıklıkla tercih edilmektedir. Özellike cadde, AVM, büfe gibi müşteri sirkülasyonun fazla olduğu, hızlıca alışveriş yapıldığı işletmelerde genel olarak soğuk içeceklerin servisinde soğuk karton bardaklardan yararlanılır.
Özellikle havaların ısınmaya başladığı şu günlerde soğuk ve buzlu içeceklerin servisinde kullanılan soğuk karton bardaklar, baskılı ve baskısız olarak farklı boy ve ölçüde üretilebilmektedir. Çift duvarlı özelliği sayesinde soğuk karton bardaklar, içerisindeki sıvının soğukluğunu koruyabilmekte ve hızlı bir şekilde ısınmasını engellemektedir. Ayrıca genel olarak kapaklı olmaları hem içeceği toz gibi istenmeyen maddelerden korumakta hem de olası bir dökülme durumunda sıvınun dökülmesini engellemektedir. Soğuk içecek servisinde kullanılan soğuk karton bardakların kullanımı self servis yapan firmalar açısından da düşük maliyetli olması nedeniyle avantaj sağlamaktadır.
Kullan at gıda ambalajları alanında uzun yıllardır faaliyet gösteren Kahyaoğlu Plastik, baskılı/baskısız, farklı boy ve ölçülerde soğuk karton bardakların satışını yapmaktadır. Karton bardak ve diğer ambalaj çözümleri hakkında detaylı bilgi almak için kahyaogluplastik.com.tr web adresiniz ziyaret edebilirsiniz.

Baskılı Karton Bardaklar İşletmeler için Neden Önemlidir?