Baskılı Karton Bardak Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Gıda ambalaj kullanımının yaygınlaştığı günümüzde, paket servis kapları, sıcak karton bardaklar, kapaklı karton bardaklar, soğuk karton bardaklar,dondurma kapları, baskılı şeffaf bardaklar, frozen bardaklar, sızdırmaz paket servis kapları vb. gibi  kullan-at özellikleri olan ambalaj ürünleri gıda ve hizmet sektöründe sıklıkla kullanılan ambalaj çözümleri arasında yer almaktadır.

İçecek tüketiminde hemen hemen her yerde kullanılabilen karton bardaklar, baskılı/baskısız, renkli/şeffaf, karton veya plastik malzemelerden üretilebilmektedir. Baskılı karton bardak kullanımı maliyet ve zaman tasarrufu açısından önemlidir. İşletme açısından maliyet tasarrufu sağlayarak ekonomik bir avantaj sağlarken, kullanıcı açısından içeceği hemen hemen her yerde tüketebilme e istediği yere götürebilme olanağı sağladığı için zaman tasarrufu sağlamaktadır. Tek kullanımlık yani kullan at şeklinde tüketicisine sunulan baskılı karton bardaklar, müşteri sirkülasyonunun arttırılması ve işgücünün azaltılması açısından oldukça etkili bir çözümdür.

Tüketiciye sunulan tek kullanımlık kullan at karton bardaklar, işletmeler açısından bir tür reklam faaliyeti imkanı da sağlamaktadır. Baskılama teknolojisi ile karton bardakların üzerine baskılanan marka, logo, slogan, görsel ve/veya firmayi hatırlatan herhangi bir şey müşteriler aracılığı ile elde taşıyabilmektedir. Bu sayede olası müşterilerin markayı bilmeleri, işletme hakkında fikir sahibi olmalarına imkan sağlamaktadır. Müşteri ve olası müşterilerde marka üzerine oluşan algı markanın, ürünün akılda kalıcılığını önemli etkilemektedir. Kullanımı artan baskılı karton bardaklarla sayesinde marka ve sloganlar müşterilerin ellerinde gezmekte ve dolaylı yoldan tutundurma faaliyetlerine müşterilerin de katılmasına aracılık etmektedir.

Kazan kazan felsefesinin uygulanmasına açık örnek olabilen baskılı karton bardaklar, işletmelere pek çok açıdan fayda sağlamaktadır. baskılı karton bardak, karton bardak, baskılı şeffaf bardak, frozen bardak, paket servis ürünleri, kapaklı karton bardak, dondurma kapakları gibi sayısız ürünün bulunduğu ambalajlama sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Kahyaoğlu Plastik işletmelere farklı ölçülerde, renklerde ve özelliklerde baskılı karton bardak tedariği yapmaktadır. Bakılı karton bardak hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.kahyaogluplastik.com.tr adresini ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

baskılı karton bardaklar