Kahyaoğlu Karton Bardak Çeşi̇tleri̇

Firmaların, markaların günümüzde sıklıkla kullandığı, tüketiciye sağladığı kullanım kolaylığı ile yaşamımızın bir parçası haline gelen karton bardaklar, çeşitli şekilleriyle karşımıza çıkmaktadır. İşyerlerinde, festivallerde, gündelik hayatta kullanımı olan karton bardaklar; baskılı karton bardaklar, kapaklı karton bardaklar, soğuk karton bardaklar, sıcak karton bardaklar, double wall karton bardak, çift duvarlı karton bardak olarak çeşitlendirilmektedir. 

Karton bardak çeşitleri cafe, kahve dükkanları vb. işletmelerde genellikle self servis konseptinde iyi bir alternatif olmak ile birlikte hızlı tüketimi getirmesiyle tüketici sirkülasyonu sağlamaktadır. Kullan-at özelliği ile de çalışanların iş yükünü hafifletmektedir. Kalabalık ortamlarda kullanımı sonrasında temizleme işleminin yapılmamasından kaynaklı oldukça yararlıdır.

 Karton bardaklardan biri olan baskılı karton bardaklar, karton bardak üzerine çeşitli baskıların konulması ile hem görsel tatmin sağlamakta hem de markaların logo, amblemini taşımasıyla marka bilinirliğini etkilemektedir. Kışın sıcak karton bardaklar, yazın ise soğuk karton bardakların getirdiği kullanım rahatlığı konfor alanımızı arttırmaktadır.  Kışın, sıcak karton bardakların yanı sıra double wall karton bardak ve çift duvarlı karton bardaklar ile içeceğimiz sıcaklığını kaybetmemekte bunun yanı sıra karton bardağı tutmamızı kolaylaştırmaktadır. 

Baskılı karton bardak, soğuk karton bardak, sıcak karton bardak, double wall karton bardak, çift duvarlı karton bardakların hemen hemen hepsinde yer alan kapak özelliği ile de içeceğimizin içiminde kolaylık sağlanmıştır. Kapaklı karton bardaklar, içeceğimizin ısı dengesini koruması, dış etkenleri içeceğimizden korumasıyla oldukça tercih edilmektedir. 

Karton bardakların tüm bu kullanım rahatlığını sağlaması günümüzde sıklıkla tercih edilmesini sağlamıştır. 

Kahyaoğlu plastik, sektöründe yıllardır hizmet veren karton bardak çeşitleri ve plastik servis ürünleri, plastik meze kapları, karton dondurma kaseleri, karton dondurma kasesi, baskılı şeffaf bardak, huhtamaki bardak, plastik salata kapları, plastik servis ürünleri, sızdırmaz plastik kapları,sıcak paket servis kapları, frozen bardak gibi ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. 

Kahyaoğlu plastik’in tüm ürün ve hizmetlerini ayrıntılı incelemek için kahyaogluplastik.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Kahyaoğlu Karton Bardak Çeşi̇tleri̇