Karton Bardak Kullanım Avantajları

Günümüzde bireylerin çevre dostu ürünlere olan rağbeti ile birlikte firmaların bu ihtiyaç ve talebe karşılığı olan karton bardaklar, kullanıcısına büyük avantajlar sağlamaktadır. Karton bardaklar, maliyetinin düşük olması ve ayrıyetten kullan-at ürün özelliğine sahip olması bakımından üretimi oldukça kolay ve pratik ürünlerdir. 

Karton bardaklar, plastik şeffaf bardaklardan daha sağlıklı olmasından kaynaklı daha fazla tercih edilmektedir. Cafe, otel işletmeleri veya kalabalık iş yerlerinde sıklıkla rastladığımız karton bardaklar işletme ve kullanıcıya sağladığı kolaylık sayesinde bireyleri zahmetten kurtarmaktadır. 

Kullan-at mottosunu kullanarak self-servis çizgisinde olan birçok cafe işletmesi bu sayede hem iş gücünden hem de maliyetten kar etmektedir. Self-servis cafe işletmeleri, karton bardak kullanımını markaları için reklama dönüştürerek aynı zamanda belli bir reklam maliyetini de karşılamaktadır. 

Karton bardaklar üzerine markanın logo, amblem veya sloganını bastırarak karton bardağa görsellik katan işletmeler, bu sayede marka bilinirliği oluşturmaktadır. Baskılı karton bardaklar, kullanıcı için görsel bir sunum hazırlamaktadır. Bu bakımdan tüketimin tekrarlanmasını sağlayan baskılı karton bardaklar işletmeye büyük avantajlar sağlamaktadır. 

Karton bardaklar tüm bu avantajlarının yanı sıra tüketimi sırasında da kolaylık sağlamaktadır. Baskılı karton bardaklarda bulunan kapaklı olma özelliği ile kullanıcının içeceği tüketimi sırasında dış etkenlerden gelen olumsuzluklara karşı koruması oldukça cezbedicidir. Kapaklı karton bardaklar, içeceği toz, yağmur vb. olumsuz durumlara karşı korumaktadır. 

Aynı zamanda çim kolaylığı da sağlayan kapaklı karton bardak oldukça sık tercih edilmektedir. Karton bardaklar, sıcak karton bardak ve soğuk karton bardak olarak ayrılmaktadır. Sıcak karton bardaklar,  özellikle kış aylarında içeceğin ısısını karton bardak içerisinde hapsederek tüketimini arttırmaktadır. Çift duvarlı bardak yapısı ile de kullanıcının tutuşu kolaylaştıran karton bardaklar her açıdan hem kullanıcı hem de firmalar için oldukça ekonomik ve pratik bir yoldur. 

Sektöründe yıllardır yer alan Kahyaoğlu plastik; karton bardak, baskılı karton bardaklar, kapaklı karton bardak, çift duvarlı bardak, double wall bardak, plastik salata kapları, plastik servis kapları, frozen bardak, baskılı şeffaf bardaklar, soğuk karton bardaklar, sıcak karton bardaklar, plastik meze kapları gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Ürünlerimizi detaylı incelemek için www.kahyaogluplastik.com.tr adresini ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Karton Bardak Kullanım Avantajları